Indeling

Het knusse, comfortabele, chalet bestaat uit 2 verdiepingen. Op de bovenste verdieping bevindt zich het woongedeelte met openslaande deuren naar het grote zonnebalkon.

Centraal in de woonkamer is een houtkachel waar u heerlijk met zijn allen omheen kunt zitten. Verder is er een televisie met alle Nederlandse zenders. Daarnaast is er een DVD speler en zijn er diverse films aanwezig. In het huis is de mogelijkheid om gebruik te maken van draadloos internet (WIFI). 

.

De open keuken is voorzien van elektrisch fornuis met oven, koelkast en vaatwasmachine. In de eethoek kunt u lekker van uw ontbijt genieten in de ochtendzon.

.

.

.

.

Verder is er boven een toilet en toegang tot de tuin en natuurlijk het balkon.  Via de open trap in de woonkamer bereikt u de benedenverdieping met vier slaapkamers, elk met 2 éénpersoonsbedden, waarvan in 3 kamers de bedden tegen elkaar (kunnen) aanstaan. Een van de slaapkamers heeft een studie hoek

  

Een badkamer is voorzien van een douche in het bad en een extra toilet. Daarnaast is er nog een kleine badkamer met douche en wastafel. Ook beneden is berg// droog ruimte aanwezig. Chalet Idéfix beschikt over een privé parkeerplaats voor 2 auto’s direct bij het huis.