Verhuur en prijzen

Het chalet wordt het hele jaar door verhuurd. De huur periode is in principe van zaterdag tot zaterdag maar in onderling overleg kan hiervan worden afgeweken. De huurprijs is inclusief water, stroom en gebruik van de Wifi, maar exclusief de  eindreiniging van  €150,- en de toeristenbelasting à Sfr 2,50- p.p. per dag (kinderen van 6 tot 16 jaar Sfr 1,50- en kinderen tot 6 jaar belastingvrij). Ook is er de mogelijkheid dat wij voor u hout voor de kachel regelen. Wij vragen hier € 25,- per week voor.

Bent u niet in de mogelijkheid om zelf het linnengoed te verzorgen, wij kunnen dit voor u organiseren à € 25- per persoon.

Een reservering wordt definitief zodra wij de aanbetaling van € 300,- hebben ontvangen. Dit bedrag is dan ook tevens de borg. Het restant zien wij graag uiterlijk 6 weken voor aankomst tegemoet.

Roken in het chalet is niet toegestaan en ook voor huisdieren is helaas geen plek in het chalet.

Als u wenst te reserveren of vragen heeft kunt u via email contact met ons opnemen. Ons emailadres is: haskotenholte@hotmail.com. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer +31 (0)6-28530292.